Solberg er Norgesmestere etter 2-1 seier over Stabæk i finalen

Solberg avgjorde i sluttminuttene etter en jevnspilt finale på Bærum Idrettspark foran 1000 tilskuere lørdag ettermiddag. Alt lå til rette for en fin avslutning på sesongen for de to finalelagene. Forholdene og publikum var virkelig tilstede under dagens NM Finale.

Stabæk tar føringen med Jonathan Saraby etter 8 minutter. Pasningen får han av Herman Hole. Spillet skal etter dette bølge frem og tilbake før til det er passert 35 minutter av den første omgangen før Solbergs Kristoffer Røren Hellum setter ballen i mål etter litt klabb og babb inni Stabæk sin 16 meter. Lagene går til pause på stillingen 1-1 etter en omgang hvor Stabæk har det meste av banespillet og Solberg forsvarer seg godt og kommer til noen sjanser på overganger.

Den andre omgangen bærer preg av to lag med litt ulik spillestil Stabæk på sin side holder mye ball, men kommer ikke til de største mulighetene. De store sjansene redder keeper Ole Tobias Fevang mesterlig. Solberg går ut med lav høyde og lykkes godt med sin plan om å la Stabæk komme høyt i banen med store deler av sine styrker. Solberg kommer også til noen farligheter i denne omgangen. Det skal ta 89 minutter før vi får det første målet i omgangen, Sondre Kristoffersen blir spilt frem av Eirik Solberg, Sondre setter ballen forbi Stabæks sisteskanse og avgjør kampen i Solbergs favør.