Ready vinner NM 6-5 (4-4) etter en jevnspilt finale og straffekonk

Etter en jevnspilt finale er det til slutt Ready som stikker av med seieren. Det var Høvik som startet kampen best og tok ledelsen allerede etter 01:40 med mål av Sandra Andresen Follesø, etter pasning fra Stine Emilie Pedersen. Kampen bølger frem og tilbake før Høvik øker ledelsen til 0-2 etter en god prestasjon av Andrea Aslaksen etter 24:38. Like etter melder Ready seg på og reduserer til 1-2 etter spillemål av Ingrid Elizabeth Tufte, pasning fra Ina Kim Dahl. Høvik tar tilbake presset og øker ledelsen til 1-3 etter en god prestasjon av Laura Andresen Follesø. Dette blir også pauseresultatet.

I andre omgang starter Ready best og reduserer til 2-3 etter 06:29 ut i andre omgang ved Linnéa Nordstad Grönquist. Ti minutter senere utlikner Ready ledelsen med nok et spillemål av Ine Kim Dahl og stillingen er 3-3. Etter 25 minutter av andre omgang får Ready tildelt en straffe som Linnéa Nordstad Grönquist setter i nettaket over hodet på Høviks keeper. Ready har god kontroll på den andre omgangen helt til Sandra Andresen Follesø spiler opp sin søster Laura Andresen Follesø foran mål, hvor hun utlikner til 4-4 rett før slutt. 4-4 blir sluttresultatet etter 90 minutter.

Kampen går videre til sudden death (første målet vinner) i 2×10 minutter.
Den første ekstraomgangen ender målløst etter at begge lagene angriper annenhver gang i et spill som bølger frem og tilbake.

Den andre ekstraomgangen har noen farligheter begge veier, men det må straffeslag til for å skille lagene.