Stabæk og Ready i dametoppen?

Blir det Stabæk og Ready i toppen av dameserien i år? Ready mener å ha et sterkt lag kommende sesong, mens Stabæk mener å stille litt dårligere enn i fjor. Ullevål sikter mot sluttspill etter å ha hentet opp fem spillere fra egne ledd.

Ready har 17 spillere i stallen. Christian Møllhausen beskriver det som erfarne senior- og juniorspillere, samt noen fremadstormende talenter. Nora Bakke er tilbake etter noen år i Trondheim.
-Målsetningen for årets sesong er å ta nye steg mot toppen, hvor vi legger vekt på utvikling av laget og spillere, sier han.

Stabæk
På Stabekkbanen får man Maria Skavhaug og Beate Bjølgerud Nygaard tilbake, i tillegg til at Lise Munch Nordheim, fra Skeid, vil bidra frem til jul. Da drar hun tilbake til studier i Danmark. Det gjør at Stabæk vil ha 14 spillere tilgjengelig ved seriestart.
– Vi får se hva vi får ut av gruppa i år, sier trener Frank Siewert. – Det er i hvert fall en spilleklar gjeng som alltid vil det beste og som er en fornøyelse å lede i kamper.

Ullevål
Ullevål har hatt en god forsesong og planlegger et par treningskamper før de møter Høvik i første serierunde.
Håkan Wallden sier de har en spillerstall på 20, hvorav tre er underårige, som det er søkt om dispensasjon for å ha med.
-Vi har mistet flere spillere siden forrige sesong på grunn av flytting og at noen satser på studier. Dette kompenseres ved å hente opp 5 egenutviklede spillere.
-Vår målsetning er å komme oss til sluttspill. Det er et litt hårete mål men vi må ha noe å jobbe mot, sier Walden. -Det er vår andre sesong i dameserien så vi har fortsatt mye å lære. Men vi har en langsiktig plan som strekker seg over 5 år. Den planen følger vi, påpeker han.