Høvik reduserer ambisjonene

-Vår fokus i år blir å overleve med en veldig liten spillerstall, sier Jørn Follesø som dermed nedjusterer ambisjonenene på vegne av Høvik. Han er usikker på hvor mye de vil «vise kortene».

Han beskriver kommende sesong som en «mellom-sesong» der seks av Høviks faste spillere er i utvekslings- eller utenlandsstudier. Noen av dem riktignok bare et semester, slik at de er tilbake på Høvik-isen etter jul.

Christine Bustgaard har meldt overgang til Ntnui, som følge av studier i Trondheim.

Solberg rammes også av at de har mistet to spillere til studier i Trondheim, bl.a. Eline Martens som blir å finne grønt og gult kommende vintere. Hedda Fjellheim Lein skal gå på folkehøgskole i Hardanger, som er vanskelig å kombinere med bandy.

Etter at SSK har fått inn to helt nye spillere som ikke har spilt organisert bandy før, er spillerstallen redusert til 13 spillere.

-Målsetningen er ikke endelig satt, men blir nok noe slikt: Å ha det gøy med bandyen, utvikle spillere til U17 og damelandslag og ikke ende sist i serien, sier Helge Martens om forventningene til kommende sesong.

I Drammen regner de med å ha 17-18 spillere i stallen sesongen 2021-22.  – Vi har fått to spillere fra DBK, June og Jelena og så satser Marie Grepperud på comeback etter en langtidsskade forrige sesong, sier trener Maren Grepperud.

Tilgangen må sees i lys av at Elisabeth Fretheim og Siri Austgulen gir seg etter mange års innsats på damelaget. – Det vil merkes i garderoben og på banen at disse to er borte, sier Maren som likevel holder fast på det hun kaller et litt håret mål om å komme opp på de nivået de tidligere har hatt inn, med finaleplass.