Ntnui kan bli joker i Dameserien

Studentklubben i Trondheim har fått ikke mindre enn åtte nye spillere før kommende sesong, tre av dem med erfaring fra Solberg, Høvik og Ready.

Det skal også bli spennende å se hvordan de utvekslingsstudentene Bianca Helback og Katrin Frechen, begge tidligere hockeyspillere vil finne seg til rette på den større isflaten.

Tuva Askmann Nærby gleder seg over at klubbspillere som Eline Martens, Solberg, og Christine Bustgaard, Høvik, har meldt seg til tjeneste. Det har også Synne Weide Søberg gjort, som har spilt 7-er i Ready før hun tok en pause. I tillegg har Ntnui fått inn de klubbløse spillerne Une Haugen, Kaia Melhus og Nora Hundeide Jenssen. Tidligere er det kjent at Nora Bakke er flyttet tilbake til Oslo og Ready.

Ntnui har dermed 17 spillere i stallen før sesongstart. – Målet denne sesongen er å komme til sluttspillet og semifinalene, samt forbedre samspillet. Vi jobber med å løfte de nye spillerne våre, og utfordre de spillerne med mer erfaring. Fokus nå er å få til godt spill innad i laget, og holde et gjennomgående høyt tempo, sier Tuva som også er trener denne sesongen.