Ullern-Solberg fredag 4. desember fra kl. 18.40

Ullern-Solberg fredag 4. desember fra kl. 18.40

Norsk Elitebandy kan nå tilby bandy på nett. Sammenslutningen av Norges ledende bandyklubber vil i vinter strømme et antall bandykamper fra Eliteserien og Dameserien på nett. Den første går på lufta fredag 4. desember og sendingen begynner kl. 18.40.

Nå som det er begrensninger på hvor mange som kan komme inn på tribunene er det enda viktigere at vi kan se kamper live, på nett. Norsk Elitebandy tar sikte på å strømme kamper på nett slik at flest mulig klubber i Eliteserien og Dameserien kan få vist seg fram.

NEB strømmer åpent på YouTube så det koster ikke noe å se kampen, og den er tilgjengelig uten noe abonnement.

Kommentator og programleder fredag på Ullern er Jørgen Styrmoe.

Kampen på fredag finner du her: https://youtu.be/qEmwR08i8zU

Norsk Elitebandy er en organisasjon for klubbene i Dameserien og Eliteserien i bandy.