World Cup Bandy for klubblag

World Cup for klubblag har vært en tradisjon siden 1974 hvor Ljusdal skapte seg et navn internasjonalt med sin Dag og natturnering. Helt frem til 2009 var Ljusdal arrangør men mistet dettet arrangementet i mangel av ishall som topplagene satte som krav for å delta. Fra 2009 har turneringen vært arrangert i Göransson Arena i Sandviken. Etter 46 år i Sverige har FIB flyttet herrenes World Cup til Krasnoyarsk hvor Universaden ble gjennomført i 2019. Årets World Cup blir spilt uten Norsk deltakelse uavhengig av Covid-19 situasjonen.

Høvik er kvalifisert til damenes World Cup i Växjö 23.-25. Oktober, med dagens beredskapsnivå kan det se dårlig ut for deltakelse her. Det samme gjelder Ready sitt Jentelag (f.2004) som er kvalifisert for World Cup Jenter i overgangen Oktober/November.

Mini World Cup i Bollnäs er allerede avlyst, her skulle Røa og Stabæk (f.2005) deltatt.