Norsk Elitebandy – jobber for is i Vikingskipet 10.-21.10

Norsk Elitebandy (NEB) er en frittstående, uavhengig interesseorganisasjon som jobber for å bidra til utvikling, fornyelse og vekst i klubbandyen på elitenivå, for damer og herrer.

Norsk Elitebandy som organisasjon jobber godt om dagen med både langsiktighet i form av markedsføring av idretten, streaming og diverse opplæringsprosesser rundt informasjonsflyt på både sosiale medier og egne nettsider for medlemsklubbene.

På kort sikt har NEB tatt på seg jobben med å samle de Norske klubbene rundt å islegge Vikingskipet i perioden 10.-21. oktober. NEB har hentet inn priser og lagt frem planer for hvordan det praktisk kan la seg gjennomføre med innhold som treningstider og Treningskamper. Beslutningen ligger nå hos hver enkelt klubb i forhold til om dette lar seg gjennomføre. (smittevern og covid-19 er også en faktor som endres fra dag til dag)