Ullern før seriestart

Ullern endte forrige sesong på en 4. plass med kun et poeng opp til 3. plassen. Oslo-klubben har hatt en jevn utvikling de siste sesongene, og i løpet av de siste årene har de virkelig har markert seg på øverste nivå i Norge. Henrik Brune satt inn 25 mål i fjor, og ble dermed spilleren med tredje flest scorede mål. Truls Larsen kom seg inn på en 10. plass med sine 16 scoringer. Jonathan Saraby ble lagets assistkonge med 13 målgivende pasninger i fjoråets serie. Dette førte sistnevnte inn på en 8. plass totalt i eliteserien.

 

Klubben selv sier følgende om sesongen 2019/20

«Årets barmark sesong har vært veldig fin, under kyndig ledelse av Lise Sollie har vi vekslet på å trene på sletta og Gym Bekkestua. Lise har fantastisk kompetanse og vi begynner virkelig å se resultatene av vårt samarbeid de siste årene.

Ved siden av barmark, har vi siden august trent på is både på Jar, Hønefoss og i Skedsmo hallen. Vi har også vært på to turer til Rattvik. Først vår årlige klubbtur og sist Rattvik cup. Vi har spilt 6 treningskamper med vekslende resultat, som det ofte er i begynnelsen av sesongen. Men vi får hele tiden positive svar og ser frem til sesongstart.I påvente av egen is, spiller vi trenings kamp mot Drammen i Vikingskipet og vi kommer også til å delta i KM for Oslo.
De nye spillerne har funnet seg godt til rette og sammen med våre lovende unggutter og stammen fra de siste årene tror vi at vi skal ta nye steg i vinter.»

Les alt om Ullern Bandy på deres egne nettsider