Øvrevoll Hosle før seriestart

Laget er siste tilskudd i eliteserien etter opprykk fra 1. divisjon og kommer inn som et frisk pust og viser at det er mulig å ta steget opp i eliteserien.

«I ØHIL holdt vi skøytene i gang frem til St.hans inne i ishallen. Vi startet opp med barmarkstrening i August, kombinert med istrening i hall. Forberedelsen har vært bedre enn tidligere sesonger, men vi er nok et lite stykke unna eliteseriestandard. Vi har planlagt to treningskamper før sesongen. Vi møter Sarpsborg lørdag 2 november og spilte mot Ready sitt juniorlag i Vikingskipet fredag 25 oktober. Vi er klare på at vi går inn i sesong med våre forutsetninger, og må spille på våre styrker. Gjengen er forberedt på en tøff sesong, men vi skal finne glede i små delmål og er uten tvil på at vi alle er bedre bandyspillere etter sesongen. Målet er å holde plassen, så vi kan bygge videre på en elitesatsing i ØHIL. Vi sliter med at kostnadene har mer en doblet seg til denne sesongen (pga avgifter til NBF), lite istid før sesongstart (pga KOSA cup på BIP) og mye planlegging for å kunne tilby et tilfredsstillende arrangement på hjemmekamper. Vi mener det uansett er viktig at vi som klubb gjør denne øvelsen for å lære, skaffe oss erfaring og inspirere de yngre årgangene og spillerne i klubben til at man kan nå øverste divisjon i bandy i ØHIL.»

Vi har dessverre ikke lykkes med å finne en trener til laget, så Eivind Thorne fortsetter som spillende trener.

Spillere inn:
Even Lübeck ( Fra Høvik)
Kristoffer Adde (opprykk fra senior 2 laget)
Per Christian Salveson (tilbake fra militæret)
Lars Egil Kvitli ( Tilbake fra militæret)
Albert Sollien (guttespiller fra egen klubb)
Lucas Dahlen (guttespiller fra egen klubb)
Thomas Wiken (guttespiller fra egen klubb)

Spillere ut:
Peter Groth (skade/overgang Ready Old Boys)
James Coward (pause)
Mikkel Kayser Jacobsen (pause)
Torstein Nævestad (Overgang Ready Old Boys)
Erlend Skredsvig (militæret)

Les alt om Øvrevoll/Hosle på deres egne nettsider