Mjøndalen før seriestart

Mjøndalen hadde en tøff start på forrige sesong, men hentet seg til slutt inn og havnet på en 8. plass, en plassering som sikret fornyet eliteseriekontrakt. Fjorårets toppscorer ble Alexander Cras med 14. mål. Martin Nørgård var spilleren som leverte flest assist, med 10 målgivende pasninger.

Ifølge interne kilder Mjøndalen har trent godt i oppkjøringsperioden før sesongen, der Robin Cras og Joachim Skinstad har hatt hovedansvar for den fysiske formen. Det er også jobbet intensivt med spillerutvikling via Bent Gommerud og Robert Arnesen. De viktigste grepene som er tatt så langt er etter sigende fokus på roller og oppgaver på banen. Laget fikk noen tydelige indikasjoner på hva som må jobbes med under treningsopphold i Rättvik i høst. Mjøndalen har spilt en treningskamp mot Ready på Solbergbanen, en kamp der laget fikk en defensiv gjennomføring mot et sterkt Oslo-lag.

Klubben ønsker å ta steg fra fjorårets sesong og levere jevnere resultater over tid.

 

Mjøndalen selv sier følgende:04

«Årets sesong blir nok jevnere en tidligere da flere lag har forsterket seg før seriestart.»

Trenere:
Bent Gommerud (hovedtrener)
Robert Arnesen ( Ass)
Robin Cras (Ass)

Spillere inn:
Andreas Askheim
Christoffer Askheim
Filip Johnsen
Andrej Anifruenko
Nikita Sitnikov
Adrian Faye fra egen stall
Andreas Barbo fra egen stall

Spillere ut:
Alexander Cras
Bendik Sørensen

 

Les alt om Mjøndalen Bandy på deres egne nettsider