Drammen før seriestart

Med 3. plass i serien og semifinalespill i NM ble fjorårets sesong Drammens beste siden klubboppstart. Unggutten Marius Mørch ble lagets toppscorer med 16 mål, og gikk inn på 10. plass totalt i eliteserien. Stian Stærkeby serverte hele 20 målgivende pasninger og ble med det spilleren med fjerde flest assist i 2018/19 sesongen.

Om sesongen 2019/20 sier Drammen følgende:

«Etter en flott fjorårssesong som endte med bronse er vi spente på hva vi kan prestere kommende sesong. Vi stiller også i år med et av eliteseriens yngste lag, noe som vil kunne gjøre at prestasjonene vil svinge, så vi har jobber hardt for at gruppa skal prestere jevnere over tid.

Bandy er en erfarings-idrett, mer enn noe annen sport, så vi skal tørre og være tålmodige. Mange lag har forsterket seg foran årets sesong, så vi tror at denne sesongen blir jevnere og bedre enn på mange år. Selv har vi hentet opp og signert en bra gjeng juniorer, vi har hentet inn Patrik Dølen Holm, en sterkt spiller med stor rekkevidde, god forståelse og et bra skudd. Håkon Atle Løken er tilbake etter noen år i grønne klær, også en skikkelig kraftspiller, voldsomt godt trent, sterk på skøyter og et herlig skudd, samt Fredrik Woll Andersen, veldig bra defensiv, rask og bra fysisk. Samtidig har vi beholdt kjernen i laget, så vi har god mulighet til å bygge videre uten for store sentrale utskiftninger. På trenersiden har vi fått med oss Rune Sterkeby, så årets trenerteam består da av 2 x Anders + Rune, så det blir nok ganske stille fra benken i år også.»

Spillere inn:
Patrik Dølen Holm fra Konnerud
Fredrik Woll Andersen fra Konnerud

Spillere ut:
Vladislav Alfertjev
Erik Lundgren
Mats Bergstrøm

Les alt om Drammen Bandy på deres egne nettsider