Stabæk før seriestart

Stabæk vant det som kunne vinnes forrige sesong, de slo Solberg i superfinalen før seriestart, vant serien og slo Solberg igjen i NM finalen.
På topp 10 over fjorårets toppscorere i eliteserien finner vi hele 2 storscorere, Björn Busquist med respektable 54 mål på 18 kamper og Nicolay Rustad Jensen med 23 mål. Samme Jensen serverte også hele 29 målgivende pasninger, noe som var det nest høyeste antallet assist i 2018/19 sesongen.

Stabæk har forberedt seg godt med barmark i mai og juni. Laget unnet seg ferie i juli og fortsatte barmarkstreningen kombinert med istreninger i Jarhallen august, september og oktober. I tillegg er det gjennomført tre treningssamlinger i Sverige, med treningskamper mot Frillesås, Nässjö og LAIK.

«I helgen var laget med i Exte-Cup i Ljusdal, der vi møtte Ljusdal, Dynamo Moskva og Sverige U-21. Det endte dessverre med tre tap, men vi følte at vi var fullt på høyde både med Ljusdal og U-21.

Isen er allerede klar på Plassen, så da blir det treninger på stor is fremover. Superfinalen mot Solberg står på agendaen onsdag 30. oktober (superfinalen spilles mellom fjorårets finalelag). Det legges også opp en siste treningskamp før seriestart, slik at laget er best mulig rustet for vinteren.

Videre ser det ut til at en del lag har rekruttert bra, og kanskje særlig Ready ser spennende ut. De har levert gode resultater på forsesongen. Vi forventer en jevnere serie enn i fjor, og gleder oss til å komme i gang.

Vår målsetning for sesongen er å vinne Superfinalen, serien og NM».

 

Spillere ut:

Knut Holmen (legger opp)

 

Spillere inn:

Håkon Lysfjord Pettersen, keeper fra egne rekker
Henrik Remo, half/midtbane fra egne rekker
Ole Kristian Sauar, half/midtbane fra egne rekker

 

Les alt om Stabæk Bandy på deres egne nettsider www.stabakbandy.no