Solberg før seriestart

Vi har tatt en prat med alle eliteserieklubbene og vil publisere artikler fortløpende. Solberg Bandy er først ut.

Fjorårets Solberg-lag endte på 2. plass i serien, 9 poeng bak Stabæk og 4 poeng foran Drammen Bandy på 3. plass. Sondre Kristoffersen produserte hele 51 poeng, henholdsvis 46 mål og 5 assist. Solberg hadde også spilleren med flest assist forrige sesong med Marius Austad og hans 39 målgivende pasninger.

Laget tok sølv i NM etter finaletap 6-0 mot Stabæk.

«Med et helt nytt trenerteam har det vært litt forandringer på selve treningen. Magnus Ringblom er ny hovedtrener og kommer med mye erfaring fra svensk toppbandy. I tillegg har vi fått inn Bjørn Myhre Nilsen på den fysiske biten som har fungert veldig bra så langt.

I spillertroppen har det også skjedd noen forandringer. Erik Wam og Lasse Lunden har lagt skøytene på hylla, mens vi har fått inn Kristian Hagen fra Nässjö og Alexander Cras fra Mjøndalen. Begge to er klare forsterkninger og disse gutta har gjort det bra i treningskampene. I tillegg har vi med noen nye juniorer og spesielt Hermann Eriksen har tatt store steg i høst. Han har spilt de fleste treningskampene som back i Eirik Lunden sitt skadefravær og gjort det bra! Eirik skadet ankelen på første istrening i august, men nærmer seg comeback.

Vi har spilt 7 treningskamper der vi har vunnet 5, spilt 1 uavgjort og gått på 1 tap. Spesielt kampen mot Gripen som endte 4-4 var bra. Vi fortsetter med Supercupfinalen mot Stabæk og KM (Kretsmesterskap i Buskerud) før seriestart. Kommende sesong blir spennende. Flere lag har forsterket seg og det kommer til å bli jevnere i toppen. Ready så bra ut i Rättvik og har fått inn noen spennende spillere. Tror at de sammen med oss og Stabæk blir topp 3. I tillegg har Ullern et bra lag sammen med Drammen Bandy, som antagelig kommer til å ta nye steg med sitt unge lag. Tror fort serien kan dele seg i to med disse lagene øverst som virker noen hakk bedre enn de andre. Tror spesielt Høvik og Øvrevoll/Hosle skal slite og havner i bunnen. Ullevål, Mjøndalen og Sarpsborg er det vanskelig å skille per dags dato. Vi satser selvfølgelig på å dytte ned Stabæk fra tronen!»

 

Spillere inn:

Kristian Hagen fra Nässjö
Alexander Cras fra Mjøndalen

 

Spillere ut:

Erik Wam (legger opp)
Lasse Lunden (legger opp)

 

Les alt om Solberg Bandy på deres egne nettsider www.solbergbandy.no