Høvik før seriestart

Høvik hadde en tøff sesong i fjor og havnet på 9. plass i serien, noe som førte til en kvalifisering mot Skeid for å unngå nedrykk. Høvik kom seg greit i gjennom kvalifiseringen og fornyet eliteseriekontrakten.

Klubben har signert Sergey Gusev som ny hovedtrener og har trent jevnt og godt gjennom hele forsesongen. Fokuset har ligget på den fysiske formen frem til nå. Klubben gjorde et forsøk på å bli med i Rättvik cup, men fikk dessverre ikke plass i denne turneringen. Klubben satser godt på flere områder og har hatt to samlinger i Sverige, hvor Guttelaget, Juniorlaget, Damelaget og Herrelaget har vært sammen. Dette prosjektet videreføres og har allerede skapt et tettere samarbeid på tvers i klubben.

Spillere inn:
9 nye spillere er på plass. henholdsvis 3 fra Finnland, 1 fra Russland og 5 norske spillere.

Spillere ut:
6 spillere har lagt opp eller byttet klubb

Les alt om Høvik Bandy på deres egne nettsider www.hovikbandy.no