100 dager til eliteseriestart

Vi nærmer oss seriestart og med 100 dager igjen til første runde blåses i gang er det fortsatt aktivitet på overgangsmarkedet. Solberg har engasjert Marius Austad og Petter Moen som hovedtrenere kommende sesong. Stabæk har sikret seg signaturen til Jørgen Akern som etter noen år med studier vender hjem til Stabekk. Ullern har signert Norsk/Svenske Simon Husby (Katrineholm) som sist vinter debuterte på det norske landslaget. Ready har signert 3 nye spillere Pekka Niska (Hamar) Ole Stordahl (Sandviken/Broberg) og Viktor Honeth (Vetlanda). Mjøndalen utvider trenerteamet hvor hovedtrener Jørn Walther Kristiansen får med seg tidligere MIF spiller Stian Oseth. Drammen Bandy har hentet tilbake keeper Henrik Holo (Konnerud). I tillegg har de engasjert Kristian Thalin som fysisk trener i oppkjøringsperioden frem til seriestart. Høvik satser som tidligere skrevet på unge lovende spillere og siste signering er Ola Nes Stokke som kommer tilbake fra Sverige. Videre har laget engasjert Alexander Serov og Iskander Nugmanov som hovedtrenere kommende sesong. Ullevål bygger videre på det unge lovende laget fra i fjor, i satsingen på de unge har de engasjert Johnny Gadderud som sportssjef for både A-laget og juniorlaget i klubben. Konnerud overlevde sin første sesong i eliteserien og er nå i gang med å forsterke laget, spillere som Gustaf Anderson og Heming Hveding Langmo er med på å løfte nivået. Sarpsborg rykket direkte opp igjen etter et år i 1. divisjon. laget fra Østfold har engasjert Tobias Johansson som hovedtrener og flere spennende spillere er med i troppen.

Dommerne er også godt i gang med forberedelser frem mot årets sesong. Som i fjor har dommerne blitt invitert til å være med på samling/kurs med de svenske allsvenskan-dommerne, denne gangen i Ørebro 22.-23. september. I tillegg til dette har de allerede hatt en samling hvor fysiske tester ble gjennomført på idrettshøyskolen. Dette er de samme testene svenske kjører og dette blir en del av opplegget i Ørebro 22.-23. September.

Slik spilles første runde:

DatoHjemTid/ResultatBorteKampVideo
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien
Eliteserien