Mai-status fra Eliteserielagene

Vi i norskbandy har spurt alle trenere om en kort status før vi går inn i sommermånedene om hvordan det står til og om vi kunne få en liten sniktitt på programmet frem mot seriestart.

 

Vi har per dags dato 15 man under kontrakt, men räknar med och ha runt 18 st när vi kommer till sommaren. Hösten ser per dags dato ut enligt följande. 29 sep träningsmatch mot Surte. 12-14 oktober Rättvik cup 31 oktober. 31 oktober träningsmatch mot Ullevål Räknar dock med att det tillkommer ett par träningsmatcher + ett träningsläger.
//Anders Olsson


Vi i Høvik jobber med å sette sammen en ny spillergruppe med unge lovende spillere gjennom et juniorsamarbeid med Hauger, (i startgropen) dette håper vi vil bidra til bandyen i både Norge og Bærum. Frem mot sesongstart vil vi kjøre et godt grunntreningsprogram hvor vi involverer flere deler av klubben. Vi tenker også nytt i forhold til en elitesatsing hvor både damer og herrer er involvert. Vi tror dette vil være med på å øke både interessen og ikke minst kvaliteten i det vi holder på med. Siste nytt fra oss nå er at Alexander Serov og Iskander Nugmanov går inn i trenerteamet som spillende trener, vi gleder oss stort til å jobbe sammen med disse fremover
//Jørn Follesø

Vi har en myk start i mai, før vi intensiverer treningene i juni. Fokuset frem til seriestart blir å bygge form og få på plass troppen. Vi kommer til å jobbe variert med styrke, hurtighet, spenst og kondisjon. Styrkemessig går vi først inn i en periode med muskelbygging, deretter følger rent fokus på styrke med høyere belasting og færre repetisjoner. De siste 5 ukene før seriestart kommer vi til å fokusere på eksplosivitet med få repetisjoner, slik at vi holder melkesyreproduksjonen på et minimum. Form-bygging i bandy er ikke rakettforskning og for mange er det en periode som er uendelig lang. Derfor kommer vi til å ha fokus på å ha det gøy sammen og bygge samhold. Vi kommer til å være i form når første kampen blåses i gang. Når det gjelder spillerstall, er vi meget optimistiske og kommer til å mønstre et sultent og sterkt lag. Kanskje kommer det også noen overgangs-bomber, så følg med og aldri undervurder Konnerud
//Jørgen Styrmoe

Hos oss er alle med videre fra i fjor og i tillegg til dette kommer guttespiller Tobias Mofjell inn i troppen. I høst kommer vi til å reise 3-4 turer til Sverige, og skal blant annet være med i Exte-cupen i Ljusdal 18-20 oktober.
//Anders Christensen

På Ready er vi godt i gang med barmarksesongen og vi trener tre treninger/uke. Vi startet opp med fellestreningen i slutten av april.
Under våren har vi fokus på kondisjon og styrke og spiller også en hel del innebandy. Vi har også booket flere istreninger i slutten av mai og starten på juni for å holde skøyteformen gående. I tillegg til dette holder vi på å bygge en ny A-lagsgarderobe som står klar etter sommeren.

Sett til spillertroppen ser det bra ut da vi allerede signert tre nye spillere og beholder merparten av laget fra i fjor. De eneste som forsvinner som vi vet til 100% er Peter M Haug som legger opp å satser på gull i Old Boys og Simen Møller som flytter til Trondheim for studier. Vi har også interessante spillere på vei opp og juniorlaget kommer til å bli spennende å følge til vinteren.

Høsten er ikke satt til 100 % men vi kommer dra på flere Sverigeturer, blant annet til Vänersborg og til Trollhättan. Vi jobber også for å planlegge flere treningskamper før seriestart i november sånn at vi skal være godt forberedt til første serierunde.
//Patrik Heed

Info kommer så fort klubben har svart oss.

Solberg kan ut fra sin nettside melle om at noen sentrale spillere legger skøytene på hylla, mens de aller fleste fra fjorårets seriemestere forlenger med klubben. Trenerne har også meldt i fra at de trer til side etter forrige sesong. Så her jobbes det med å sette opp et nytt trenerteam.
//solbergbandy.no

Vi beholder alle spillerne, utenom Andrej og Vadim som reiste tilbake til Russland etter sesongen, vi fortsetter samarbeidet med Jenisei, men ingen ting er bestemt hvordan og hva vi gjør kommende sesong med russisk spiller. Av nye spillere så kommer Tor Erling Tveter tilbake fra Sandviken/ ferdig med skolegang. Vi har fortsatt en ung tropp i Mif og både gutte og jr spillere får trene barmark med A laget. Vi startet opp barmark først i mai og gutta er i full gang, vi satser på veldig varierte treninger, og bruker de andre særgruppene i klubben, sånn som judo, turn og ski. Barmarkstreningene blir ledet av (eks Mif spiller) Andreas Hamberg og Mif spiller Bendik Sørensen.

Info kommer så fort klubben har svart oss.

Info kommer så fort klubben har svart oss.